Branduri

DRAGON WINCH

       Troliile DRAGON WINCH sunt unele dintre echipamentele cele mai avansate tehnologic de acest tip de pe piaţă. Utilizarea celor mai moderne tehnologii de producţie şi a celor mai durabile materiale garantează cea mai bună calitate şi eficienţă chiar şi în cele mai grele condiţii de lucru. Oferta DRAGON WINCH include peste 100 de tipuri de trolii împărţite în şase serii de produse, adecvate pentru satisfacerea tuturor nevoilor clienţilor. DRAGON WINCH oferă trolii concepute pentru maşini cross country, remorci şi remorchere de transport autoturisme, vehicule speciale, quad-uri, bărci şi ateliere.


       Seria DRAGON WINCH highlander Troliile din seria DRAGON WINCH highlander au fost create pentru vehicule cross country, luând în considerare condiţiile în care acestea funcţionează. S-au  folosit în trolii motoare noi, mai puternice, garnituri suplimentare, cutii de viteze mai solide şi frâne dinamice ce garantează cel mai înalt nivel de fiabilitate şi siguranţă. O caracteristică importantă a acestor trolii o reprezintă, de asemenea, viteza ridicată de înfăşurare a cablului.

       Seria DRAGON WINCH truck Seria DRAGON WINCH truck include trolii foarte puternice şi durabile, proiectate pentru cele mai grele condiţii de lucru. Concepute pentru cele mai mari maşini cross country, pentru remorcile mari de transport autoturisme şi pentru vehiculele de service de urgenţă pe şosea.

       Seria DRAGON WINCH maverick Seria DRAGON WINCH maverick include trolii probate şi testate, puternice şi rezistente, concepute pentru multe tipuri de utilizări. Folosite la maşinile cross country, quad-uri şi la vehiculele de service de urgenţă. Versiunea rezistentă la apă a fost dotată suplimentar cu o cutie a unităţii de control rezistenţă la apă.

       Seria DRAGON WINCH hidra Seria DRAGON WINCH hidra include trolii hidraulice. Cea mai importantă caracteristică a acestor trolii este reprezentată de durata lor îndelungată de funcţionare şi de rezistenţa ridicată la condiţii foarte grele de lucru. Acestea sunt folosite la cele mai mari maşini cross country, la remorci mari de transport autoturisme şi la vehicule de service de urgenţă pe şosea

Seria DRAGON WINCH trolii portabile Seria DRAGON WINCH trolii portabile a fost concepută pentru clienţii care nu optează pentru un troliu fix. Sunt trolii universale pentru diverse tipuri de utilizări, atât pentru activităţi de divertisment cât şi pentru utilizarea zilnică.

       Seria DRAGON WINCH industrială Seria DRAGON WINCH industrială include trolii concepute pentru utilizarea în ateliere şi în industrie. Acestea sunt proiectate pentru susţinerea sarcinilor pe verticală. Alimentate la 230 V sau la 400 V.

POWERWINCH


Suntem  lideri de piata in echipamente speciale pentru vehicule  si importator exclusiv si distribuitor autorizat al brandurilor:
 
Trolii Superwinch
Powerwinch
Powerlight
Powerline
Haztec
Kussmaul Electronics
LAP electrice
LODAR
Distribuim produsele altor companii, m.in.:
 
ComeUp
CTEK
Baterii Optima
Dynamica Funii
 
Toate aceste produse sint solutii inovatoare ,de inalta calitate si indeplinesc cerintele clientilor nostri .Fiecare produs are inglobate in el cele mai noi solutii  si   satisface anumite necesitati ale clientului acestea facind diferenta dintre produse Produsele noastre au utilitate atit in armata,interventii rutiere,politie servicii si bineinteles in off-road.-ul de orice nivel.