Despre noi

Firma noastra SC. SIMPLU TRADING SRL este o firma mica, cu sediul intr-un oras mic, BAIA MARE cu actionariat roman infiintata din anul 2003 care a functionat dintotdeauna in domeniul serviciilor si care din 2015 ne-am incercat norocul si in comertul cu trolii electrice, accesorii si piese de schimb pentru ele. Am devenit importatori directi pentru POWER WINCH, DRAGON VINCH, SUPERWINCH si JWS. Prin numarul de clienti pe care i-am cistigat consideram ca a fost o alegere buna. Succesul pe care l-am avut prin produse de calitate si preturi accesibile pentru piata din Romania s-a datorat in mare masura si clientilor nostri pe care de la inceput i-am considerat parteneri si colaboratori si cu care ne face placere sa lucram ori de cite ori au nevoie de noi. Astfel am ajuns si la momentul in care am lansat acest site care vine in intimpinarea dorintei clientilor nostri de a usura accesul la produsele noastre .


AM INCERCAT SA PROMOVAM CALITATILE FIRMEI NOASTRE:

SERIOZITATE:
Tratam cu atentie si rabdare nevoile clientilor, partenerilor prin oferirea celor mai bune solutii de pret, calitate, timp de livrare.
PERSEVERENTA:
Dorim ca clientii nostri sa fie multumiti , acestia fiind cel mai important capital al firmei noastre
CORECTITUDINE:
Protejarea interesului clientului si multumirea acestuia sunt aspectele care ne preocupa in mod constant si ne caracterizeaza
PROFESIONALISM:
Cautam intotdeauna cele mai bune solutii pentru clienti constienti de faptul ca ei sint barometrul afacerii noastre
INOVATIE
Vom aduce tot ce va fi nou si bun pentru clientii nostri;
AMBITIE
Avem ambitia de a fi printre cei mai buni si asta inseamna multa munca .
Numai prin munca, putem avea realizari .
CALITATE
Principalul obiectiv este acela de a oferi clientilor nostri, calitate si preturi competitive, doarece avem convingerea ca un client multumit va aduce noi clienti.

Am creat acest site pentru ca sa facilitam accesul la o gama larga de produse ale unor branduri de calitate ,testate si conforme cu normele si standardele UE.pentru care suntem distribuitori Toate produsele comercializate beneficiaza de garantie ,service si piese de schimb.
NUMAI IMPREUNA CU DUMNEAVOSTRA PUTEM CRESTE !