Returnare produs

Conform  articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. TroliiSiAccesorii va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Nu se accepta pentru returnare produsele care au fost montate sau s-a incercat montarea sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele compuse din mai multe repere sau care contin elemente de montaj, instructiuni de folosire, carti de garantie, etc. vor trebui returnate integral, exact in cantitatea si starea in care au fost livrate. Ambalajul produsului trebuie sa nu fie deteriorat si sa aiba elementele de identificare intacte: cod si denumire produs, furnizor, etc.
Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!
Nu se accepta la returnare marfa vanduta cu promotie, marfa adusa  pe comanda speciala, marfa vanduta de catre alte firme partenere  si marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
Clientii sau consumatori sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre firma SC SIMPLU TRADING SRL.
Nu se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientilor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand un formular transmis prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exclusiv costurile livrarii,  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom  rambursa suma in contul dvs..Rambursarea se va face ulterior receptionarii produsului returnat.Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa: BAIA MARE, str. GRANICERILOR, nr.96/2,  jud. MARAMURES in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Responsabilitatea pentru  diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor va revine.Pentru ca procesul de returnare sa fie complet, produsul trebuie sa contina ambalajul original, factura, accesoriile, manualele de utilizare etc...
SC SIMPLU TRADING SRL isi rezerva dreptul de a refuza cererea de returnare a produsului in cazul in care la verificare produsul prezinta urme de utilizare de montare,de zgarieturi, lovituri, arsuri sau alte urme prin care valoarea produsului va fi diminuata.
 
 
Pentru descarcarea formularului apasati aici.